Izbaudiet ceptu ziedkāpostu tieši no krāsns, pievienojiet salātus, pasniedziet ar makaroniem un daudz ko citu.
Sastāvdaļas:
1 vidēja lieluma ziedkāposts
Extra virgin olīveļļa
Jūras sāls un svaigi malti melnie pipari
Piedevas (pēc izvēles):
1 citrona miziņa
1/4 glāzes sasmalcinātu svaigu pētersīļu
Rīvēts Parmezāna siers
Pagatavošana:
1. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 220°C. Izklājiet lielu cepšanas pannu ar cepampapīru.
2. Sadaliet ziedkāpostu mazos ziediņos. Apkaisiet ar olīveļļu, sāli un pipariem un vienmērīgi izklājiet uz cepšanas pannas. Cepiet 25–35 minūtes (līdz ziedkāposts ir mīksts un malas ir brūnas).
3. Pievienojiet papildu garšvielas (pēc garšas). Varat arī pievienot citrona miziņu, pētersīļus un Parmezāna sieru.
Iznākums: 4 porcijas
Recepte: loveandlemons.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties