Meksikāņu tomātu mērce "Pico De Gallo"

    Iesakām Pico De Gallo pasniegt ar meksikāņu ēdieniem (tako, enčiladām, tortiljas čipsiem utt.).

    Sastāvdaļas:


    2 tases sagrieztu tomātu (3–4 mazi tomāti)
    3/4 tases sasmalcinātu sīpolu
    1/2 tases sasmalcināta svaiga koriandra
    1/4 tases svaigi spiestas laima sulas
    2 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
    1 halapenjo pipars, bez kāta, sagriezts kubiņos
    1/2 tējkarotes jūras sāls (un vēl pēc garšas)

    Pagatavošana:


    Bļodā sajauc sasmalcinātus tomātus, sīpolu, koriandru, laima sulu, ķiploku, halapenjo piparu un sāli. Ja vēlaties, pievienojiet papildu garšvielas (pēc garšas). Ievietojiet ledusskapī līdz lietošanas brīdim.


    Iznākums: 6–8 porcijas
    Recepte: loveandlemons.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties