Iesakām Pico De Gallo pasniegt ar meksikāņu ēdieniem (tako, enčiladām, tortiljas čipsiem utt.).
Sastāvdaļas:
2 tases sagrieztu tomātu (3–4 mazi tomāti)
3/4 tases sasmalcinātu sīpolu
1/2 tases sasmalcināta svaiga koriandra
1/4 tases svaigi spiestas laima sulas
2 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
1 halapenjo pipars, bez kāta, sagriezts kubiņos
1/2 tējkarotes jūras sāls (un vēl pēc garšas)
Pagatavošana:
Bļodā sajauc sasmalcinātus tomātus, sīpolu, koriandru, laima sulu, ķiploku, halapenjo piparu un sāli. Ja vēlaties, pievienojiet papildu garšvielas (pēc garšas). Ievietojiet ledusskapī līdz lietošanas brīdim.
Iznākums: 6–8 porcijas
Recepte: loveandlemons.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties