Grilēti cukini

    Grilēti cukīni ir ātri un vienkārši pagatavojama piedeva, kas labi sader ar dažādiem pamatēdieniem.

    Svaigi garšaugi un citronu sula piešķirs cukīnim atsvaidzinošu garšu.

    Sastāvdaļas:


    2 vidēja lieluma cukīni, sagriezti gareniski puscentimetra biezās strēmelītēs
    Extra virgin olīveļļa (apšļakstīšanai)
    1/4 tējkarotes ķiploku pulvera
    Citrona šķēles
    Svaigi sasmalcinātas pētersīļu vai bazilika lapas
    Jūras sāls un svaigi malti melnie pipari

    Pagatavošana:


    1. Uzkarsē grilu vai grila pannu līdz vidējai temperatūrai.
    2. Novieto cukīni uz liela šķīvja vai paplātes, apslaki ar olīveļļu un pievieno ķiploku pulveri, sāli un piparus.
    3. Grilē 1-3 minūtes no katras puses (līdz cukīni ir mīksti un uz virsmas ir tumšas grila svītras).
    4. Noņem no grila un apslaki ar citronu sulu. Pievieno svaigus garšaugus un citas garšvielas (pēc garšas).


    Iznākums: 4 porcijas
    Recepte: loveandlemons.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties