Sastāvdaļas:
2 glāzes (300 g) saldētu zemeņu
1/3 glāzes (100 g) kļavu sīrupa
1 ¼ glāzes (300 g) pilnpiena kokosriekstu piena
2/3 glāzes (100 g) neapstrādātu Indijas riekstu
1/2 tējkarotes vaniļas ekstrakta
Pagatavošana:
1. Indijas riekstus iemērciet aukstā ūdenī uz nakti vai vāriet 20 minūtes, līdz tie ir mīksti, pēc tam nokāsiet.
2. Visas sastāvdaļas ievietojiet ātrgaitas blenderī un sablendējiet līdz gludai masai.
3. Ielejiet maisījumu saldētavā drošā traukā un sasaldējiet vairākas stundas (vai uz nakti). Iesakām saldējumu apmaisīt ik pēc 20 minūtēm pirmās stundas laikā, pretējā gadījumā tas pārāk sacietēs.
4. Pirms pasniegšanas atkausējiet saldējumu istabas temperatūrā (apmēram 15–20 minūtes). Ļoti garšīgi!
Recepte: elavegan.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties