Biezpiena mafini ar turku zirņu miltiem un tvaicētiem brokoļiem (bez glutēna)

    Sastāvdaļas:

    1 glāze (210 g) biezpiena (pilnpiena)

    4 olas

    1/4 glāzes (30 g) turku zirņu miltu (var aizstāt ar universālajiem miltiem)

    1 ½ glāzes (150 g) mandeļu miltu

    1 tējkarote cepamā pulvera

    1/4 glāzes piena

    3/4 glāzes rīvēta Čedaras siera

    1 glāze (100 g) smalki sagrieztu tvaicētu brokoļu ziedkāpostu

    Pagatavošana:

    1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 °C.

    2. Izklāj kēksiņu formiņas ar cepampapīru (9 kēksiņi).

    3. Tvaicē brokoļu ziedkāpostus un kātus. Pēc tam noskalo ar aukstu ūdeni, izspiež lieko ūdeni ar tīru virtuves dvieli un smalki sakapā. Šai receptei būs nepieciešama 1 glāze sasmalcinātu brokoļu.

    4. Lielā bļodā sakuļ kopā biezpienu, olas un pienu.

    5. Pievieno turku zirņu miltus, mandeļu miltus un cepamo pulveri. Kārtīgi samaisa.

    6. Pēc tam pievienojiet 1/2 tases sarīvēta Čedaras siera un tvaicētus, sasmalcinātus brokoļu ziedkāpostus. Kārtīgi samaisiet.

    7. Ar karoti iepildiet maisījumu 9 sagatavotajās kēksiņu formiņās. Pārkaisiet kēksiņus ar atlikušo 1/4 tases siera.

    8. Ievietojiet cepeškrāsnī un cepiet 25–30 minūtes. Pēc tam izņemiet no cepeškrāsns un atdzesējiet uz restēm.

    Iznākums: 9 kēksiņi

    Recepte: heynutritionlady.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties