Ziedkāposti karstā gaisa fritēšanas ierīcē

    Gaisa fritēti ziedkāposti ir kraukšķīga uzkoda vai piedeva.
    Pasniedziet ar savu iecienītāko mērci!


    Sastāvdaļas:


    1 glāze PANKO rīvmaizes
    1 ½ tējkarotes maltas kūpinātas paprikas
    1/2 tējkarotes ķiploku pulvera
    1/2 tējkarotes sīpolu pulvera
    1/2 tējkarotes kajēnas piparu
    1/4 tējkarotes jūras sāls
    1 ola
    2 glāzes mazu ziedkāposta ziediņu
    Extra virgin olīveļļa (apšļakstīšanai)


    Pagatavošana:


    1. Uz cepšanas paplātes sajauciet PANKO rīvmaizi, maltu kūpinātu papriku, ķiploku pulveri, sīpolu pulveri, kajēnas piparus un sāli. Mazā, seklā bļodā sakuļiet olu.
    2. Uzkarsējiet gaisa fritieri līdz 190°C.
    3. Iemērciet katru ziediņu sakultajā olā, pārklājiet ar rīvmaizes maisījumu un pēc tam novietojiet uz liela šķīvja. Apslakiet ar olīveļļu un vienā kārtā ievietojiet fritēšanas ierīcē, atstājot atstarpi starp ziediņiem. Nepārpildiet pannu – atkārtojiet vairākās partijās, ja nepieciešams. Cepiet karstā gaisa fritēšanas ierīcē 9–12 minūtes (līdz skaisti brūnas un kraukšķīgas). Precīzs laiks ir atkarīgs no jūsu karstā gaisa fritēšanas ierīces. Atkārtojiet procesu ar atlikušajiem ziedkāposta gabaliņiem.

    4. Pievienojiet papildu garšvielas pēc garšas un pasniedziet. Labu apetīti!

    Rezultāts: 4 porcijas
    Recepte: loveandlemons.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties