Ķiploku grieķu jogurta mērce

    Pasniedziet šo mērci ar ceptiem dārzeņiem (kartupeļiem, ziedkāpostiem, brokoļiem...), falafelu, rīsu vai kvinojas bļodiņām utt.


    Sastāvdaļas:


    1 glāze pilnpiena grieķu jogurta
    1 ēdamkarote extra virgin olīveļļas
    1 ēdamkarote svaigi spiestas citrona sulas
    1 ķiploka daiviņa, sarīvēta
    1/2 tējkarotes jūras sāls
    1 ēdamkarote ūdens (un vēl, ja nepieciešams)


    Pagatavošana:


    1. Bļodā sajauciet grieķu jogurtu, olīveļļu, citrona sulu, ķiploku un sāli.
    2. Pievienojiet ūdeni. Ja mērce ir pārāk bieza, pievienojiet vairāk ūdens (pievienojiet vēl 1 ēdamkaroti vienlaikus, līdz tiek sasniegta vēlamā konsistence). Pievienojiet papildu garšvielas pēc garšas.
    3. Uzglabājiet mērci hermētiskā traukā ledusskapī līdz 5 dienām.


    Rezultāts: 1 ¼ glāze mērces
    Recepte: loveandlemons.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties