Sastāvdaļas:
1/2 kāposta, sasmalcināta
1 liels burkāns, sarīvēts
Sīpolloki, sasmalcināti
1/2 buntītes koriandra, sasmalcināta
1 liels sarkans ābols (piemēram, Gala), smalki sagriezts
1/4 glāzes (60 ml) majonēzes
1/4 glāzes (60 ml) bezpiedevu jogurta (pilna tauku satura)
1 laims (sula)
1/4 tējkarotes svaigi maltu melno piparu
1/4 tējkarotes sāls
1 ēdamkarote SRIRACHA mērces (un vēl pēc garšas)
Pagatavošana:
1. Sasmalciniet kāpostu, burkānu, ābolu, koriandru un lociņus.
2. Pagatavojiet mērci: sajauciet majonēzi, jogurtu, laima sulu, sāli, piparus un SRIRACHA mērci. Nogaršojiet un, ja nepieciešams, pielāgojiet garšvielas.
3. Lielā bļodā sajauciet sasmalcinātus kāpostus, burkānu, lociņus, koriandru un ābolu. Pārlejiet mērci un labi samaisiet.
4. Ļaujiet kāpostu salātiem nostāvēties 10–15 minūtes. Pirms pasniegšanas vēlreiz samaisiet.
Iznākums: 6 porcijas
Recepte: heynutritionlady.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties