Sastāvdaļas:
2 paciņas RAMEN nūdeļu
1 ēdamkarote eļļas
2 ķiploka daiviņas, smalki sagrieztas
1/2 sīpola, smalki sagriezta
200 g vistas stilbiņu, sagrieztu nelielos gabaliņos
1 ¼ glāzes (315 ml) ūdens (un vēl, ja nepieciešams)
1 burkāns, plāni sagriezts
1 maza sarkana paprika, plāni sagriezta
2 glāzes kāposta, ļoti smalki sagriezta
Mērcei:
1 ēdamkarote tumšās sojas mērces
1 ēdamkarote AUSTERU MĒRCES
2 tējkarotes HOISIN mērces
1 ēdamkarote MIRIN japāņu garšvielu
Pasniegšanai (pēc izvēles): sasmalcināti lociņi vai šalotes sīpoli
Pagatavošana:
1. Sajauc uzskaitītās mērces sastāvdaļas.
2. Uzkarsē eļļu lielā pannā uz lielas uguns. Pievieno sīpolu un ķiploku, cep 1,5 minūtes (līdz zeltaini brūnai krāsai).
3. Pievieno vistu un cep, līdz ārpuse no rozā kļūst balta.
4. Pievieno mērci un vāri uz lēnas uguns 1 minūti (līdz vista ir karamelizējusies).
5. Pievieno sasmalcinātus burkānus un papriku. Gatavojiet 1 minūti (šajā brīdī vistas gaļai jābūt labi karamelizētai).
6. Novietojiet vistu un dārzeņus malā, lai atbrīvotu vietu makaroniem. Pievienojiet ūdeni; pievienojiet makaronus ūdenim.
7. Kad ūdens sāk vārīties malās, ļaujiet makaroniem nostāvēties 45 sekundes un pēc tam apgrieziet.
8. Ļaujiet nostāvēties 30 sekundes, pēc tam sajauciet makaronus ar vistu un dārzeņiem.
9. Pievienojiet kāpostus, apcepiet 1 minūti (līdz mērce sabiezē un makaroni ir gatavi un pārklāti ar mērci).
10. Pasniedziet nekavējoties; dekorējiet ar sasmalcinātiem lociņiem.
Iznākums: 3 porcijas
Recepte: recipetineats.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties