Apcepti sparģeļi ir lieliska piedeva, ko var pagatavot dažu minūšu laikā!
Tos var garšot ar svaigiem garšaugiem (pētersīļiem, dillēm, maurlokiem), parmezāna sieru, grauzdētiem priežu riekstiem utt.
Sastāvdaļas:
2 ēdamkarotes extra virgin olīveļļas
450 g sparģeļu (tikai mīkstās daļas, sagrieztas 2-3 cm gabaliņos)
1/4 tējkarotes jūras sāls
Svaigi malti melnie pipari
1 tējkarote svaigi spiestas citrona sulas
Pagatavošana:
1. Uzkarsē olīveļļu pannā uz vidējas uguns. Pievieno sparģeļus, sāli un dažas šķipsniņas piparu. Cep, bieži maisot, 3-6 minūtes (līdz mīksti). Cepšanas laiks ir atkarīgs no sparģeļu biezuma.
2. Noņem no uguns un sajauc ar citrona sulu. Pievieno garšvielas pēc garšas un pasniedz. Ļoti garšīgi!
Iznākums: 4 porcijas
Recepte: loveandlemons.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties