Ceptas smidras

    Apcepti sparģeļi ir lieliska piedeva, ko var pagatavot dažu minūšu laikā!
    Tos var garšot ar svaigiem garšaugiem (pētersīļiem, dillēm, maurlokiem), parmezāna sieru, grauzdētiem priežu riekstiem utt.


    Sastāvdaļas:


    2 ēdamkarotes extra virgin olīveļļas
    450 g sparģeļu (tikai mīkstās daļas, sagrieztas 2-3 cm gabaliņos)
    1/4 tējkarotes jūras sāls
    Svaigi malti melnie pipari
    1 tējkarote svaigi spiestas citrona sulas


    Pagatavošana:


    1. Uzkarsē olīveļļu pannā uz vidējas uguns. Pievieno sparģeļus, sāli un dažas šķipsniņas piparu. Cep, bieži maisot, 3-6 minūtes (līdz mīksti). Cepšanas laiks ir atkarīgs no sparģeļu biezuma.
    2. Noņem no uguns un sajauc ar citrona sulu. Pievieno garšvielas pēc garšas un pasniedz. Ļoti garšīgi!


    Iznākums: 4 porcijas
    Recepte: loveandlemons.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties