Vegānu ananāsu pankūkas

    Šo vegānisko pankūku pagatavošana aizņems līdz 20 minūtēm.

    Lieliska brokastu ideja!

    Sastāvdaļas:

    1 ⅓ glāze (220 g) smalki sagriezta svaiga ananāsa, istabas temperatūrā

    1 ⅓ glāze (320 ml) kokosriekstu piena, istabas temperatūrā (vai cita augu izcelsmes piena)

    1 ēdamkarote atkausētas, atdzesētas kokosriekstu eļļas

    1 tējkarote vaniļas ekstrakta

    1 ¾ glāzes universālo miltu ((220 g) + 1/4 glāzes, ja mīkla ir pārāk šķidra)

    2 ēdamkarotes kokosriekstu cukura

    3 tējkarotes cepamā pulvera

    Pēc izvēles:

    ¼ tējkarotes sāls

    Instrukcijas:

    1. Lielā bļodā sajauciet svaigi sagrieztu ananāsu, kokosriekstu pienu, atkausētu un atdzesētu kokosriekstu eļļu un vaniļas ekstraktu.

    2. Pievienojiet miltus, cepamo pulveri un sāli.

    3. Izmantojiet gumijas lāpstiņu, lai samaisītu un izveidotu gludu pankūku mīklu. Ja tā ir pārāk šķidra, ananāss ir izlaidis pārāk daudz sulas — vienkārši iemaisiet vēl 1/4 glāzes miltu.

    4. Uzkarsē lielu pankūku pannu uz vidējas uguns. Pievieno 1 tējkaroti eļļas un apmaisi pannu, lai mīkla vienmērīgi pārklātos.

    5. Ielej 1/3 tases pankūku mīklas (ne vairāk, jo lielākas pankūkas ir grūti apgriezt un cept). Ielej siltā pannā un, ja mīkla neizklājas vienmērīgi, ar karotes aizmuguri piespied mīklu platākā aplī.

    6. Cep pankūkas 2 līdz 3 minūtes, pēc tam apgriez tās un cep otru pusi 1 minūti (līdz pankūkas centrā tās ir pilnībā izcepušās).

    7. Pārliec uz restēm vai šķīvja. Atkārto ar atlikušo mīklu.

    8. Pasniedz pankūkas ar (kokosriekstu) jogurtu, svaigiem ananāsu gabaliņiem, kokosriekstu skaidiņām, banānu šķēlītēm un kļavu sīrupa pilienu. Ļoti garšīgi!

    Iznākums: 9 pankūkas

    Recepte: theconsciousplantkitchen.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties