Matcha cepumi

    Sastāvdaļas:


    2 glāzes (250 g) universālo miltu
    2 ēdamkarotes MATCHA pulvera
    ½ tējkarotes smalkā sāls
    ¾ glāzes (90 g) pūdercukura
    1 glāze (225 g) nesālīta sviesta (istabas temperatūrā)


    Pagatavošana:


    1. Izsijājiet miltus, MATCHA pulveri un sāli bļodā.
    2. Saputojiet sviestu un pūdercukuru kopā ar elektrisko mikseri.
    3. Pievienojiet arī miltu maisījumu. Saputojiet ar mazu ātrumu, līdz tie ir viendabīgi. Maisījums būs drupans, bet, piespiežot rokā, tam vajadzētu turēties kopā.
    4. Viegli apkaisiet darba virsmu ar miltiem un izņemiet drupano MATCHA mīklu no bļodas.
    5. Veidojiet mīklu plakanā "diskā" vai rullī. Ietiniet pārtikas plēvē un atdzesējiet ledusskapī vismaz 30 minūtes.
    6. Kad esat gatavs cept cepumus, uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 170°C. Izklājiet divas lielas cepamās pannas ar cepampapīru.
    7. Atdzesēto mīklu izrullējiet puscentimetra biezumā un ar cepumu griezēju izgrieziet vēlamās formas (ja veidojāt plakanu “disku”). Ja veidojāt rullīti, sagrieziet to puscentimetra šķēlēs.

    8. Novietojiet cepumus uz sagatavotajām cepšanas plātīm un ievietojiet iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī.
    9. Atkarībā no cepumu lieluma cepiet 10–15 minūtes – līdz malas sāk brūnēt.
    10. Pārvietojiet uz restēm, lai pilnībā atdzistu. Pasniedziet ar tasi tējas.

    Iznākums: 36 cepumi
    Recepte: heynutritionlady.com

Ingredienti

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties