Zemesriekstu sviesta un auzu pārslu batoniņi

    Sastāvdaļas:


    1/2 glāze gaiši brūnā cukura vai kokosriekstu cukura
    1 glāze dabīgā zemesriekstu sviesta (der jebkura konsistence)
    2 tējkarotes vaniļas ekstrakta
    1 glāze balto pilngraudu kviešu miltu
    1 glāze auzu pārslu
    1 tējkarote cepamās sodas
    1/4 tējkarotes sāls
    1/2 glāze piena (var izmantot augu pienu)
    3/4 glāzes tumšās šokolādes skaidiņu vai gabaliņu (apmēram 150 g sasmalcinātas tumšās šokolādes)
    Izkausējiet tumšo šokolādi, lai pārlietu ceptos batoniņus (pēc izvēles)


    Pagatavošana:


    1. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180 °C.
    2. Cepamtrauku izklājiet ar cepampapīru.
    3. Izmantojot rokas elektrisko mikseri, apmēram 3 minūtes vidējā ātrumā samaisiet brūno cukuru ar zemesriekstu sviestu. Pievienojiet vaniļu.
    4. Pievienojiet miltus, auzu pārslas, sāli un cepamo sodu – mīkla būs ļoti bieza.
    5. Lēnām un vienmērīgi pievienojiet pienu, nepārtraukti maisot.
    6. Pievienojiet šokolādes skaidiņas, nepārtraukti maisot ar rokām.
    7. Iespiediet mīklu sagatavotajā cepšanas pannā – šeit noderēs mitras rokas.
    8. Cep apmēram 15–20 minūtes.
    9. Ļauj pilnībā atdzist. Pēc tam sagriež kvadrātos.
    10. Kad atdzisis, apslaka ar izkausētu tumšo šokolādi.


    Sanāk: 12 gabaliņi
    Recepte: heynutritionlady.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties