Šo meksikāņu stila skābā krējuma mērci iesakām pagatavot ar tako, enčiladām, vistu, zupām un citiem ēdieniem.
Sastāvdaļas:
230 g skābā krējuma
1 laims (izspiediet sulu un sarīvējiet miziņu)
1 ķiploka daiviņa, smalki sagriezta
1/4 tējkarotes sāls
Pagatavošana:
1. Sarīvējiet laima miziņu un izspiediet sulu nelielā bļodā.
2. Pievienojiet bļodā skābo krējumu, ķiploku un sāli. Sajauciet, līdz masa ir gluda un krēmīga. Ja vēlaties šo "krējumu" uzspiest uz tako, salātiem vai citiem ēdieniem, dekorēšanai varat izmantot konditorejas maisiņu.
Recepte: downshiftology.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties