Sastāvdaļas:
¼ glāzes kokosriekstu eļļas
½ glāzes kļavu sīrupa
¼ glāzes piena (varat izmantot arī augu (mandeļu) pienu)
2 ēdamkarotes nesaldināta kakao pulvera
¼ glāzes (plus 2 ēdamkarotes) zemesriekstu sviesta (krēmveida konsistence) - ja sviests ir nesālīts, pievienojiet cepumu maisījumam nedaudz sāls
½ tējkarotes vaniļas ekstrakta
1½ glāzes auzu pārslu
Sagatavošana:
1. Izklājiet lielu cepešpannu ar cepampapīru.
2. Katliņā uz vidējas uguns izkausē kokosriekstu eļļu. Pievienojiet kļavu sīrupu, pienu, kakao, zemesriekstu sviestu un vaniļu un sakuliet. Vāra, bieži maisot, 2 minūtes.
3. Noņem no uguns un iemaisa auzu pārslas. Izmantojot karoti vai karoti ar rievām, uzlieciet mīklu uz sagatavotās cepešpannas. Cepumus liek ledusskapī uz 30 minūtēm (vai līdz tie ir stingri).
Recepte: loveandlemons.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties