Cepumi bez cepšanas ar zemesriekstu sviestu

    Sastāvdaļas:


    ¼ glāzes kokosriekstu eļļas
    ½ glāzes kļavu sīrupa
    ¼ glāzes piena (varat izmantot arī augu (mandeļu) pienu)
    2 ēdamkarotes nesaldināta kakao pulvera
    ¼ glāzes (plus 2 ēdamkarotes) zemesriekstu sviesta (krēmveida konsistence) - ja sviests ir nesālīts, pievienojiet cepumu maisījumam nedaudz sāls
    ½ tējkarotes vaniļas ekstrakta
    1½ glāzes auzu pārslu

    Sagatavošana:


    1. Izklājiet lielu cepešpannu ar cepampapīru.
    2. Katliņā uz vidējas uguns izkausē kokosriekstu eļļu. Pievienojiet kļavu sīrupu, pienu, kakao, zemesriekstu sviestu un vaniļu un sakuliet. Vāra, bieži maisot, 2 minūtes.
    3. Noņem no uguns un iemaisa auzu pārslas. Izmantojot karoti vai karoti ar rievām, uzlieciet mīklu uz sagatavotās cepešpannas. Cepumus liek ledusskapī uz 30 minūtēm (vai līdz tie ir stingri).


    Recepte: loveandlemons.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties