Tomāti, pildīti ar aunazirņiem, tahini un Indijas sviestu

    Sastāvdaļas:


    12 plūmju tomāti (olas lielumā)
    1 kārba aunazirņu (nesālīti), nokāš un noskalo zem tekoša ūdens
    1 ēdamkarote TAHINI (sezama pastas)
    2 ēdamkarotes Indijas sviesta
    1/4 tase ūdens
    2 ēdamkarotes uztura rauga (nestiprināts)
    1 ēdamkarote svaigi spiestas citronu sulas
    2 tējkarotes dzeltenās sinepes
    2 tējkarotes karija pulvera
    1/2 tējkarotes melnā sāls KALA NAMAK (piešķir olai specifisku garšu un aromātu)
    1/4 tējkarotes kurkuma
    Malta paprika un svaigi pētersīļi (pasniegšanai)


    Sagatavošana:


    1. Tomātus pārgriež gareniski uz pusēm, izliek mīkstumu ar sēklām (šajā receptē tas nebūs vajadzīgs, bet var izmantot zupu, mērču u.c. pagatavošanai).
    2. Visas pārējās sastāvdaļas liek virtuves kombainā un sablendē līdz viendabīgai un krēmīgai konsistencei. Šī procesa ilgums ir atkarīgs no jūsu aunazirņu stingrības – tas var ilgt līdz 5 minūtēm.
    3. Pildiet tomātus ar maisījumu – varat izmantot maisu (vai maisu) vai vienkārši karoti.
    4. Garšojiet ar maltu papriku un sasmalcinātiem pētersīļiem un pasniedziet. Garšīgi!


    Iznākums: 24 pildītas tomātu pusītes
    Recepte: nourishingnirvana.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties