Sastāvdaļas:
6 olas (cieti vārītas)
1 avokado, nomizots, bez kauliņiem
1 laims (sulā)
2 ēdamkarotes smalki sagrieztu sarkano sīpolu
2 ēdamkarotes smalki sagriezta cilantro
1 tējkarote ķiploku pulvera
sāls un pipari (pēc garšas)
Sagatavošana:
1. Pārgrieziet cieti vārītas olas uz pusēm, izņemiet dzeltenumu un lieciet bļodā. Olu baltuma pusītes liek uz pasniegšanas šķīvja.
2. Bļodā ar olu dzeltenumiem sajauciet avokado, laima sulu, sarkano sīpolu, cilantro, ķiploku pulveri, sāli un piparus.
3. Sasmalciniet visas šīs sastāvdaļas ar dakšiņu līdz krēmveida konsistencei.
4. Daļu no šī maisījuma ievietojiet olu baltuma pusītēs. Alternatīvi, ievietojiet avokado maisījumu olu baltuma pusītēs, izmantojot maisu vai maisu.
5. Dekorējiet ar papildu sarkanajiem sīpoliem un cilantro un pasniedziet. Garšīgi!
Iznākums: 3 porcijas
Recepte: downshiftology.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties