Šos ruļļus var pagatavot tikai 10 minūtēs!
Var pievienot arī receptē neminētas ekstras: 1/2 tase aunazirņu, tunci, lasi, vistu u.c.
Jūs varat viegli padarīt šo recepti vegānu - vienkārši izlaidiet fetas sieru.
Var izvēlēties arī bezglutēna tortiljas.
Sastāvdaļas:
2 lielas tortiljas ar spinātiem
1/2 tase humusa pēc jūsu izvēles
1/3 tase sadrupināta fetas siera
1/4 tase sasmalcinātu tomātu
1/4 tase sasmalcinātu KALAMATA olīvu (bez kauliņiem)
2 glāzes svaigu bērnu spinātu
Sagatavošana:
1. Nolieciet tortiljas uz griešanas dēļa. Uz katras vienmērīgi smērē humusu. Pēc tam izdaliet fetu, tomātu, olīvas un spinātus uz tortiljām – pilnībā pārklājiet tās ar pildījumu.
2. Izlīdziniet un ar rokām piespiediet pildījumu. Tortillas cieši sarullējiet un novietojiet uz griešanas dēļa vai šķīvja.
3. Tortilju rullīšus ievietojiet ledusskapī uz 30 minūtēm (vai līdz 2 stundām) – varat ietīt plastmasas plēvē vai atstāt bez vāka.
4. Izņem ruļļus no ledusskapja un katru sagriež apmēram 8 daļās.
5. Sakārtojiet ruļļus uz liela šķīvja un pasniedziet. Garšīgi!
Iznākums: 16 ruļļi
Recepte: ambitiouskitchen.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties