Sarkano lēcu un dārzeņu sautējums – ātri, veselīgi un garšīgi!
Mēs iesakām pasniegt ar rīsiem vai makaroniem.
Sastāvdaļas:
1 ēdamkarote extra virgin olīveļļas
Sīpols, sasmalcināts
2 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
1 liela cukini, sarīvēta
2 burkāni, sarīvēti
¾ glāzes (150 g) sarkano lēcu, izskalotas
2 glāzes (500 ml) dārzeņu buljona
2 kārbas (katra 400 g) sasmalcinātu tomātu
1 tējkarote žāvēta timiāna
Sagatavošana:
1. Lielā katliņā ar biezu dibenu uzkarsē eļļu, tad pievieno sasmalcinātu sīpolu un sautē līdz caurspīdīgai (2–3 minūtes).
2. Pievienojiet ķiplokus un sautējiet vēl 2 minūtes.
3. Pievienojiet sasmalcināto cukīni un burkānus un sautējiet apmēram 5 minūtes (līdz dārzeņi ir mīksti).
4. Pievienojiet dārzeņu buljonu, sarkanās lēcas, tomātus un timiānu.
5. Samaziniet uguni un vāriet uz lēnas uguns, daļēji nosedzot, līdz lēcas ir mīkstas – apmēram 20 minūtes.
6. Pasniedziet lēcas karstas virs rīsiem vai makaroniem. Garšīgi!
Iznākums: 8 porcijas
Recepte: heynutritionlady.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties