Sarkano lēcu un dārzeņu sautējums

    Sarkano lēcu un dārzeņu sautējums – ātri, veselīgi un garšīgi!
    Mēs iesakām pasniegt ar rīsiem vai makaroniem.


    Sastāvdaļas:


    1 ēdamkarote extra virgin olīveļļas
    Sīpols, sasmalcināts
    2 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
    1 liela cukini, sarīvēta
    2 burkāni, sarīvēti
    ¾ glāzes (150 g) sarkano lēcu, izskalotas
    2 glāzes (500 ml) dārzeņu buljona
    2 kārbas (katra 400 g) sasmalcinātu tomātu
    1 tējkarote žāvēta timiāna


    Sagatavošana:


    1. Lielā katliņā ar biezu dibenu uzkarsē eļļu, tad pievieno sasmalcinātu sīpolu un sautē līdz caurspīdīgai (2–3 minūtes).
    2. Pievienojiet ķiplokus un sautējiet vēl 2 minūtes.
    3. Pievienojiet sasmalcināto cukīni un burkānus un sautējiet apmēram 5 minūtes (līdz dārzeņi ir mīksti).
    4. Pievienojiet dārzeņu buljonu, sarkanās lēcas, tomātus un timiānu.
    5. Samaziniet uguni un vāriet uz lēnas uguns, daļēji nosedzot, līdz lēcas ir mīkstas – apmēram 20 minūtes.
    6. Pasniedziet lēcas karstas virs rīsiem vai makaroniem. Garšīgi!


    Iznākums: 8 porcijas
    Recepte: heynutritionlady.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties