Auzu pārslu Matcha pankūkas

    Sastāvdaļas:


    1 tējkarote sviesta (vai neitrālas eļļas)
    Mīkla:
    1½ glāzes (120 g) velmētas auzas
    1 ½ ēdamkarotes (20 g) MATCHA pulvera
    3½ tējkarotes (15 g) cepamā pulvera
    1 tējkarote sāls
    1 ēdamkarote baltā cukura
    1 ¼ glāzes (300 ml) piena (vai augu piena: auzu/mandeļu/sojas)
    1 ola
    3 ēdamkarotes kausēta sviesta (vai neitrālas eļļas)


    Sagatavošana:


    1. Izmantojot lieljaudas blenderi vai virtuves kombainu, sablendē sarullētās auzas līdz viendabīgai masai. Liek lielā bļodā.
    2. Pievienojiet MATCHA pulveri, cepamo pulveri, sāli un cukuru. Kārtīgi samaisa.
    3. Pēc tam pievienojiet pienu, olu un izkausētu sviestu un samaisiet līdz viendabīgai masai (tikai nepārlieciet!). Ļaujiet pankūku mīklai nostāvēties 5 minūtes.
    4. Uzkarsē lielu pannu uz vidējas uguns un viegli ieziež ar sviestu.
    5. Pannā ielejiet ¼ glāzes (60 ml) pankūku mīklas. Cep, līdz apakša ir zeltaini brūna un virspusē veidojas burbuļi. Kad pankūkas malas ir sastingušas, apgriež to ar lāpstiņu. Cepiet otru pusi līdz zeltaini brūnai un tumši zaļai (MATCHA). Atkārtojiet šo procesu ar atlikušo mīklu.
    6. Pasniedziet pankūkas ar iecienītākajiem piedevām!


    Iznākums: 4 porcijas
    Recepte: christieathome.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties