Sastāvdaļas:
700 g vistas ciskas gaļas
Sāls
Malti melnie pipari
1 sīpols, sasmalcināts
Svaigi pētersīļi, sasmalcināti
Ķiploku un franču sinepju DIJON mērcei:
3 tējkarotes DIJON sinepju
2 tējkarotes medus
1/3 tase neapstrādātas augstākā labuma olīveļļas
6 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
1 tējkarote malta koriandra
3/4 tējkarotes maltas paprikas
1/2 tējkarotes melnie pipari
½ tējkarotes kajēnas piparu (pēc izvēles)
šķipsniņa sāls
Sagatavošana:
1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 220 °C.
2. Nosusiniet vistas ciskas ar vienreiz lietojamo dvieli. Apkaisa un ierīvē ar sāli un pipariem. Nolieciet malā uz dažām minūtēm, kamēr gatavojat mērci.
3. Pagatavo mērci: lielā bļodā samaisa DIJON sinepes, medu, olīveļļu, ķiplokus, garšvielas un sāli. Samaisiet, lai apvienotu.
4. Pārklājiet augšstilbus ar mērci: ievietojiet dažus vistas gabaliņus bļodā ar mērci un, izmantojot knaibles, pārklājiet katru gabalu ar mērces maisījumu. Kad augšstilbi ir labi pārklāti ar mērci, pārnes tos uz lielu, viegli eļļotu čuguna pannu vai cepešpannu. Atlikušo mērci pārlej no bļodas un sīpolus pārlej augšstilbiem.
5. Ievietojiet pannu vai cepešpannu ar vistu cepeškrāsnī un cepiet, līdz vistas ciskas ir gatavas, apmēram 25-30 minūtes.
6. Pasniedzot dekorējiet ar svaigiem pētersīļiem. Izbaudi!
Iznākums: 8 porcijas
Recepte: themediterraneandish.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties