Vistas ciskas ar ķiploku un franču sinepju DIJON mērci

    Sastāvdaļas:


    700 g vistas ciskas gaļas
    Sāls
    Malti melnie pipari
    1 sīpols, sasmalcināts
    Svaigi pētersīļi, sasmalcināti

    Ķiploku un franču sinepju DIJON mērcei:
    3 tējkarotes DIJON sinepju
    2 tējkarotes medus
    1/3 tase neapstrādātas augstākā labuma olīveļļas
    6 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
    1 tējkarote malta koriandra
    3/4 tējkarotes maltas paprikas
    1/2 tējkarotes melnie pipari
    ½ tējkarotes kajēnas piparu (pēc izvēles)
    šķipsniņa sāls


    Sagatavošana:


    1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 220 °C.
    2. Nosusiniet vistas ciskas ar vienreiz lietojamo dvieli. Apkaisa un ierīvē ar sāli un pipariem. Nolieciet malā uz dažām minūtēm, kamēr gatavojat mērci.
    3. Pagatavo mērci: lielā bļodā samaisa DIJON sinepes, medu, olīveļļu, ķiplokus, garšvielas un sāli. Samaisiet, lai apvienotu.
    4. Pārklājiet augšstilbus ar mērci: ievietojiet dažus vistas gabaliņus bļodā ar mērci un, izmantojot knaibles, pārklājiet katru gabalu ar mērces maisījumu. Kad augšstilbi ir labi pārklāti ar mērci, pārnes tos uz lielu, viegli eļļotu čuguna pannu vai cepešpannu. Atlikušo mērci pārlej no bļodas un sīpolus pārlej augšstilbiem.
    5. Ievietojiet pannu vai cepešpannu ar vistu cepeškrāsnī un cepiet, līdz vistas ciskas ir gatavas, apmēram 25-30 minūtes.

    6. Pasniedzot dekorējiet ar svaigiem pētersīļiem. Izbaudi!


    Iznākums: 8 porcijas
    Recepte: themediterraneandish.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties