Edamame pupiņas ar ķiploku - garšīga un ātra uzkoda!
Sastāvdaļas:
450 g saldētas EDAMAME pupiņas pākstīs
2 ēdamkarotes sviesta
1 ķiploka daiviņa, sasmalcināta
1/2 tējkarotes čili pārslu (vai vairāk pēc garšas)
1 tējkarote jūras sāls pārslas
Ražošana:
1. Uzkarsē lielu ūdens katlu līdz vārīšanās temperatūrai. Bagātīgi apkaisa ar sāli un pievieno saldētās EDAMAME pupiņas.
2. Samaziniet siltumu un vāriet 5 minūtes (saskaņā ar iepakojuma norādījumiem).
3. Nokāš un noliek malā.
4. Uzkarsē lielu pannu ar biezu dibenu uz vidēji augstas uguns. Pievieno sviestu un izkausē.
5. Izkausētajam sviestam pievieno saspiestu ķiploka daiviņu un čili pārslas. Maisot apcep, maisot.
6. Karsējiet ķiploku sviestu 3-5 minūtes – līdz ķiploki kļūst zeltaini (nevis brūni!). Noņem no uguns.
7. Ķiploku sviestam pievieno notecinātas EDAMAME pupiņas. Samaisiet, lai pupiņas būtu labi pārklātas ar ķiploku sviestu.
8. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar jūras sāls pārslām. Garšīgi!
Iznākums: 4 porcijas
Recepte: heynutritionlady.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties