Tako ar veģetāru tempe pildījumu

    Tempeh ir raudzēts sojas pupu produkts, ko iecienījuši vegāni un veģetārieši.

    Sastāvdaļas:


    Pildījumam:
    200 g TEMPEH, drupināts
    2 ēdamkarotes neapstrādātas augstākā labuma olīveļļas
    1 tējkarote maltas ķimenes
    1/2 tējkarotes žāvēta oregano
    1/2 tējkarotes maltu čili piparu
    1/2 tējkarotes maltas kūpinātas paprikas
    2 tējkarotes neapstrādātas augstākā labuma olīveļļas cepšanai
    1 sīpols, sasmalcināts
    3 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas

    Citas sastāvdaļas:
    6 mīkstas kukurūzas vai miltu tortiljas
    sasmalcināti kāposti
    avokado, šķēlēs
    asā mērce un laima šķēles (pasniegšanai)
    koriandrs
    marinēti halapeno pipari

    Ražošana:


    1. Ievietojiet sasmalcināto TEMPEH mazā bļodā un apslakiet ar 1-2 ēdamkarotēm olīveļļas.
    2. Samaisa, tad pārkaisa ar ķimenēm, oregano, maltu papriku un kūpinātu papriku. Visu vēlreiz samaisa.
    3. Uzkarsē lielu pannu uz vidēji lielas uguns. Ielejiet 2 tējkarotes eļļas, pēc tam pievienojiet sasmalcinātu sīpolu.
    4. Sīpolu apcep apmēram piecas minūtes (līdz tas sāk brūnēt). Tad pievieno ķiplokus un apcep vēl 2 minūtes.
    5. Pievienojiet garšvielu TEMPEH. Cep, maisot ik pēc pāris minūtēm (līdz TEMPEH kļūst zeltaini brūns)
    6. Izņem apcepto TEMPEH no pannas un pārliek bļodā.
    7. Sildiet tortiljas karstā pannā (vai cepeškrāsnī).
    8. Siltajām tortiljām pievienojiet nedaudz sasmalcinātu kāpostu. Virsū ar TEMPEH, sagrieztu avokado un meksikāņu tomātu mērci SALSA. Pasniedziet ar karstu mērci, laima šķēlīti un citiem jūsu izvēlētiem piedevām. Garšīgi!


    Ienesīgums: 6 "takas"
    Recepte: heynutritionlady.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties