Krēmveida čia pudiņš ar kokosriekstu pienu ir lieliski piemērots brokastīm. Bez glutēna, piemērots vegāniem! Starp citu, var izdomāt visdažādākās pudiņa variācijas, pievienojot dažādus piedevas.
Sastāvdaļas:
2 ēdamkarotes čia sēklu
1 ēdamkarote kļavu sīrupa (vai vairāk, ja nav pietiekami salds)
1 glāze kokosriekstu piena (pilna tauku satura)
Ražošana:
1. Visas sastāvdaļas liek stikla burkā ar vāku. Labi samaisa ar putojamo slotiņu vai karoti.
2. Ļaujiet nostāvēties apmēram 5 minūtes. Pēc tam vēlreiz samaisiet, sadalot visus radušos kunkuļus.
3. Cieši aizveriet trauku un ievietojiet ledusskapī uz vismaz 4 stundām (vēlams uz nakti).
4. Pirms pasniegšanas pārbaudiet, vai čia pudiņš nav pārāk biezs. Varat pievienot šļakatu kokosriekstu pienu (vai citu pienu pēc jūsu izvēles). Vēlreiz samaisiet.
5. Pievienojiet savus iecienītākos piedevas, piemēram, svaigus augļus, riekstus, granolu, kokosriekstu skaidiņas vai kļavu sīrupu.
Iznākums: 2 porcijas
Recepte: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties