Cukīni un marinēta fetas siera iesms

    240

    Sastāvdaļas:


    1 vidēja cukini, apgriezti un nomizoti gali

    Fetas siera marinēšanai:
    230 g fetas sālījumā
    Neapstrādāta augstākā labuma olīveļļa
    1 halapeno pipars, plānās šķēlītēs
    3-4 kaltēti čili pipari
    1-2 tējkarotes kaltēta oregano
    2-3 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu
    1 citrons (miziņa)


    Ražošana:


    1. Fetu sagriež lielos kubiņos un liek burkā ar vāku.
    2. Mazā bļodiņā sajauciet ½ tasi neapstrādātas augstākā labuma olīveļļas, sasmalcinātus halapeno piparus, kaltētus čili piparus, oregano, pētersīļus un citrona miziņu.
    3. Sagatavoto olīveļļas maisījumu pārlej fetas sieram. Ja nepieciešams, pievienojiet vēl olīveļļu, lai pilnībā pārklātu fetas sieru.
    4. Mēs ļoti iesakām pirms lietošanas cieši noslēgt burku ar vāku un uzglabāt ledusskapī 1 dienu.
    5. Tālāk sagatavo cukīni: sagriež to plānās, iegarenās strēmelītēs ar dārzeņu mizotāju.
    6. Uz griešanas dēļa liek vienu cukini strēmeli. Sloksnes galā liek marinētas fetas kubiņu un sarullē rullī. Atkārtojiet, līdz esat šādā veidā izrullējis visas cukini strēmeles.
    7. Uz maza iesmiņa (var izmantot 2 iesmiņus ērtākai grilēšanai) uzmanīgi uzveriet trīs cukini ietītos fetas kubiņus.
    8. Grila pannu ieziež ar nedaudz olīveļļas un uzkarsē.
    9. Uz sakarsētās virsmas liek cukini iesmus un apcep pāris minūtes no katras puses (vai līdz cukini rullīši sāk krāsoties).
    10. Pasniedz rullīšus vēl siltus, uz iesmiem.


    Iznākums: 4 porcijas
    Recepte: themediterraneandish.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties