Sastāvdaļas:
2 ēdamkarotes olīveļļas
1 sīpols, kubiņos
1 kubiņos sagriezts sarkanais paprika
1 Jalapeno pipars, izņemtas sēklas un sagrieztas kubiņos
3 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
700 g maltas tītara
2 ēdamkarotes tomātu pastas
2 ēdamkarotes aso garšvielu maisījuma
1 ēdamkarote maltas ķimenes
2 tējkarotes maltas kūpinātas paprikas
1 tējkarote žāvēta oregano
1 tējkarote sāls
1 bundža (800 g) sasmalcinātu tomātu (grauzdēti)
2 bundžas (400 g) konservētas sarkanās pupiņas, notecinātas un noskalotas zem tekoša ūdens
2 glāzes vistas buljona
Ražošana:
1. Lielā katliņā uz vidēji augstas uguns sakarsē eļļu. Pievienojiet sīpolu, sarkanos piparus un halapeno piparus un sautējiet 4–5 minūtes (līdz sīpols ir caurspīdīgs). Pievienojiet ķiplokus un maisiet vēl 30 sekundes.
2. Pievienojiet maltu tītaru un pagatavojiet, ar lāpstiņu to sadalot mazos gabaliņos.
3. Pievienojiet tomātu pastu, čili pulveri, ķimenes, kūpinātu papriku, oregano un sāli. Maisa vēl minūti, līdz izplatās aromāts.
4. Pievienojiet konservētos tomātus ar sulu, izskalotajām pupiņām un vistas buljonu. Visu samaisa.
5. Palieliniet siltumu un uzvāra. Pēc tam samaziniet siltumu un vāriet bez vāka 30 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
6. Sadaliet sautējumu pa bļodiņām. Dekorē ar skābo krējumu, avokado, lociņiem, sieru, cilantro vai citiem piedevām pēc jūsu izvēles.
Iznākums: 6 porcijas
Recepte: downshiftology.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties