Sastāvdaļas:
4 burkāni, kubiņos
4 selerijas kāti, kubiņos
1 mazs sīpols, sagriezts kubiņos
5 cm gabals svaiga ingvera, sarīvēta
4 ķiploka daiviņas, sarīvētas
1 sauja svaigu timiāna lapu
1 ēdamkarote extra virgin olīveļļas
Sāls (pēc garšas)
6 tases ūdens
Ražošana:
1. Lielā katliņā uz vidējas uguns sakarsē olīveļļu. Pievieno un apcep sasmalcinātu sīpolu. Pievienojiet kubiņos sagrieztus burkānus un seleriju un sajauciet tos ar sīpolu tā, lai visi gabali būtu pārklāti ar eļļu. Cep vēl piecas minūtes (ar vāku).
2. Pievieno ūdeni, sakapātus ķiplokus, rīvētu ingveru, timiānu, sāli un uzvāra. Samaziniet uguni līdz minimumam un vāriet, līdz visi dārzeņi ir mīksti. Garšīgi!
Iznākums: 4 porcijas
Recepte: plantbasedfolk.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties