Burkānu un seleriju zupa

    Sastāvdaļas:


    4 burkāni, kubiņos
    4 selerijas kāti, kubiņos
    1 mazs sīpols, sagriezts kubiņos
    5 cm gabals svaiga ingvera, sarīvēta
    4 ķiploka daiviņas, sarīvētas
    1 sauja svaigu timiāna lapu
    1 ēdamkarote extra virgin olīveļļas
    Sāls (pēc garšas)
    6 tases ūdens

    Ražošana:


    1. Lielā katliņā uz vidējas uguns sakarsē olīveļļu. Pievieno un apcep sasmalcinātu sīpolu. Pievienojiet kubiņos sagrieztus burkānus un seleriju un sajauciet tos ar sīpolu tā, lai visi gabali būtu pārklāti ar eļļu. Cep vēl piecas minūtes (ar vāku).
    2. Pievieno ūdeni, sakapātus ķiplokus, rīvētu ingveru, timiānu, sāli un uzvāra. Samaziniet uguni līdz minimumam un vāriet, līdz visi dārzeņi ir mīksti. Garšīgi!


    Iznākums: 4 porcijas
    Recepte: plantbasedfolk.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties