Sastāvdaļas:
2½ glāzes vārītu brūno rīsu, atdzesētu (atbilst 1 glāzei termiski neapstrādātu brūno rīsu)
1 vidēja lieluma tomāts, sagriezts kubiņos
1 vidēja izmēra gurķis, sagriezts kubiņos
1 sauja sasmalcinātu sarkano kāpostu
½ tase konservētas kukurūzas, izskalota
4 vidēja lieluma redīsi, sagriezti
½ vidēja paprika (der jebkura krāsa), sagriezta kubiņos
1 neliela sauja svaigu piparmētru lapu, rupji sagrieztu
1 glāze konservētu vai vārītu aunazirņu
1 mazs avokado, sasmalcināts
Sasmalcināti pavasara sīpoli
Mērcei:
1 svaigi spiests laims
4 ēdamkarotes neapstrādātas augstākā labuma olīveļļas
1 tējkarote sāls (pēc garšas)
½ tējkarotes svaigi maltu melno piparu (pēc garšas)
Ražošana:
1. Lielā bļodā uzmanīgi sajauciet atdzesētos vārītos rīsus ar pārējām salātu sastāvdaļām.
2. Pievienojiet iepriekš minētās mērces sastāvdaļas salātiem un rūpīgi samaisiet.
Iznākums: 4 porcijas
Recepte: plantbasedfolk.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties