Brūno rīsu un turku zirņu salāti

    Sastāvdaļas:


    2½ glāzes vārītu brūno rīsu, atdzesētu (atbilst 1 glāzei termiski neapstrādātu brūno rīsu)
    1 vidēja lieluma tomāts, sagriezts kubiņos
    1 vidēja izmēra gurķis, sagriezts kubiņos
    1 sauja sasmalcinātu sarkano kāpostu
    ½ tase konservētas kukurūzas, izskalota
    4 vidēja lieluma redīsi, sagriezti
    ½ vidēja paprika (der jebkura krāsa), sagriezta kubiņos
    1 neliela sauja svaigu piparmētru lapu, rupji sagrieztu
    1 glāze konservētu vai vārītu aunazirņu
    1 mazs avokado, sasmalcināts
    Sasmalcināti pavasara sīpoli

    Mērcei:
    1 svaigi spiests laims
    4 ēdamkarotes neapstrādātas augstākā labuma olīveļļas
    1 tējkarote sāls (pēc garšas)
    ½ tējkarotes svaigi maltu melno piparu (pēc garšas)


    Ražošana:


    1. Lielā bļodā uzmanīgi sajauciet atdzesētos vārītos rīsus ar pārējām salātu sastāvdaļām.
    2. Pievienojiet iepriekš minētās mērces sastāvdaļas salātiem un rūpīgi samaisiet.
    Iznākums: 4 porcijas
    Recepte: plantbasedfolk.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties