Kāposts cepts ghi sviestā

    Kausētā sviestā cepti kāposti ir lielisks garnīrs, kas lieliski sader ar dažādiem ēdieniem.


    Sastāvdaļas:


    1 mazs kāposts
    1 mazs sīpols
    2 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
    2 ēdamkarotes gī (vai sviesta un olīveļļas maisījuma)
    sāls un malti melnie pipari (pēc garšas)


    Ražošana:


    1. Sagrieziet kāpostus uz pusēm, tad ceturtdaļās un visbeidzot plānās šķēlītēs. Sīpolu arī pārgriež uz pusēm un tad plānās šķēlītēs.
    2. Lielā pannā uz vidējas uguns izkausē gī (sviestu). Apcep sīpolus apmēram minūti vai līdz tas sāk mīkstināt. Pēc tam pievienojiet sasmalcinātus ķiplokus un vēlreiz samaisiet.
    3. Pievienojiet kāpostus un sautējiet apmēram 12-15 minūtes. Ik pa laikam samaisiet, līdz kāposti ir mīksti un karamelizēti.
    4. Pirms pasniegšanas apkaisa ar sāli un pipariem un samaisa.


    Iznākums: 6 porcijas
    Recepte: downshiftology.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties