Sastāvdaļas:
2 plānās šķēlītēs sagriezti šalotes sīpoli
4 sasmalcinātas ķiploka daiviņas
3 ēdamkarotes vegānu sviesta
1 ½ glāzes (225 g) orzo makaronu
1 ēdamkarote tomātu pastas
1 tējkarote itāļu garšvielas
sāls un pipari (pēc garšas)
4 glāzes dārzeņu buljona (ja nepieciešams, pievienojiet vairāk)
400 ml kārba pilna tauku satura kokosriekstu piena
1 glāze vārītu CANNELLINI pupiņu
½ glāzes saulē kaltētu tomātu, sasmalcinātu
3 glāzes (100 g) svaigu spinātu
Piederumi (pēc izvēles):
½ glāzes (70 g) ķiršu tomātu, pārgrieztu uz pusēm
svaigs baziliks
vegāns parmezāns
Ražošana:
1. Vispirms sagatavojiet dārzeņus: sasmalciniet šalotes un ķiplokus. Nolikt malā.
2. Pēc tam katlā pievieno vegānu sviestu un izkausē uz vidējas uguns.
3. Kad sviests izkusis, pievienojiet šalotes sīpolus un ķiplokus. Vāra 3-5 minūtes, līdz šalotes ir caurspīdīgas un ķiploki smaržo.
4. Pievienojiet orzo makaronus, tomātu pastu, itāļu garšvielas, sāli un piparus (pēc garšas). Maisot apcep apmēram 1 minūti.
5. Ielejiet dārzeņu buljonu, kokosriekstu pienu, CANNELLINI pupiņas un saulē kaltētus tomātus.
6. Visu samaisa un vāra makaronus bez vāka uz vidējas uguns apmēram 15-20 minūtes vai līdz makaroni ir gatavi ("al dente" - stingri). Ir svarīgi gatavošanas laikā makaronus nepārtraukti maisīt, lai tie neliptu pie katla dibena.
7. Tad pievieno svaigos spinātus un iemaisa vārītajos makaronos. Pagatavojiet visu kopā vēl 2 minūtes. Ja vēlaties, papildiniet ar sāli un pipariem.
8. Noņemiet orzo makaronus no uguns un pasniedziet vēl karstus ar sagrieztiem ķiršu tomātiem, svaigu baziliku un vegānu parmezānu. Garšīgi!
Iznākums: 6 porcijas
Recepte: shortgirltallorder.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties