Krēmīgi vegāniski orzo makaroni

    Sastāvdaļas:


    2 plānās šķēlītēs sagriezti šalotes sīpoli
    4 sasmalcinātas ķiploka daiviņas
    3 ēdamkarotes vegānu sviesta
    1 ½ glāzes (225 g) orzo makaronu
    1 ēdamkarote tomātu pastas
    1 tējkarote itāļu garšvielas
    sāls un pipari (pēc garšas)
    4 glāzes dārzeņu buljona (ja nepieciešams, pievienojiet vairāk)
    400 ml kārba pilna tauku satura kokosriekstu piena
    1 glāze vārītu CANNELLINI pupiņu
    ½ glāzes saulē kaltētu tomātu, sasmalcinātu
    3 glāzes (100 g) svaigu spinātu

    Piederumi (pēc izvēles):
    ½ glāzes (70 g) ķiršu tomātu, pārgrieztu uz pusēm
    svaigs baziliks
    vegāns parmezāns


    Ražošana:


    1. Vispirms sagatavojiet dārzeņus: sasmalciniet šalotes un ķiplokus. Nolikt malā.
    2. Pēc tam katlā pievieno vegānu sviestu un izkausē uz vidējas uguns.
    3. Kad sviests izkusis, pievienojiet šalotes sīpolus un ķiplokus. Vāra 3-5 minūtes, līdz šalotes ir caurspīdīgas un ķiploki smaržo.
    4. Pievienojiet orzo makaronus, tomātu pastu, itāļu garšvielas, sāli un piparus (pēc garšas). Maisot apcep apmēram 1 minūti.
    5. Ielejiet dārzeņu buljonu, kokosriekstu pienu, CANNELLINI pupiņas un saulē kaltētus tomātus.
    6. Visu samaisa un vāra makaronus bez vāka uz vidējas uguns apmēram 15-20 minūtes vai līdz makaroni ir gatavi ("al dente" - stingri). Ir svarīgi gatavošanas laikā makaronus nepārtraukti maisīt, lai tie neliptu pie katla dibena.
    7. Tad pievieno svaigos spinātus un iemaisa vārītajos makaronos. Pagatavojiet visu kopā vēl 2 minūtes. Ja vēlaties, papildiniet ar sāli un pipariem.
    8. Noņemiet orzo makaronus no uguns un pasniedziet vēl karstus ar sagrieztiem ķiršu tomātiem, svaigu baziliku un vegānu parmezānu. Garšīgi!


    Iznākums: 6 porcijas
    Recepte: shortgirltallorder.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties