Gurķu salāti ar garnelēm

    Sastāvdaļas:


    900 g lobītu garneļu
    1 liels gurķis, smalki sagriezts
    Sīpolu lapas, smalki sagrieztas

    Mērcei:
    ⅓ glāzes majonēzes
    ⅓ glāzes skābā krējuma
    1 liels laims (apmēram 2 tējkarotes miziņas un 2 ēdamkarotes sulas)
    2 ēdamkarotes sasmalcinātu svaigu diļļu
    1 ēdamkarote franču sinepju DIJON
    1 ķiploka daiviņa, sasmalcināta
    ¼ tējkarotes sāls


    Ražošana:


    1. Pagatavo salātu mērci: sajauc majonēzi, skābo krējumu, laima miziņu un sulu, dilles, sinepes, ķiplokus, sāli un piparus. Noliek malā vai ievieto ledusskapī.
    2. Katlu ar ūdeni uzvāra. Pievienojiet garneles un vāriet 2-3 minūtes, līdz tās iegūst rozā krāsu.
    3. Kamēr garneles vārās, pagatavo "vannu" ar aukstu ūdeni un, izmantojot caurduri, pārliek tajā vārītās garneles. Ļaujiet atdzist 3 minūtes, pēc tam noteciniet ūdeni. Sagriež kumosa lieluma gabaliņos.
    4. Bļodā sajauc sasmalcinātas garneles, lociņus, kubiņos sagrieztu gurķi un salātu mērci. Garšīgi!

    Iznākums: 4 porcijas
    Recepte: downshiftology.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties