Sastāvdaļas:
900 g lobītu garneļu
1 liels gurķis, smalki sagriezts
Sīpolu lapas, smalki sagrieztas
Mērcei:
⅓ glāzes majonēzes
⅓ glāzes skābā krējuma
1 liels laims (apmēram 2 tējkarotes miziņas un 2 ēdamkarotes sulas)
2 ēdamkarotes sasmalcinātu svaigu diļļu
1 ēdamkarote franču sinepju DIJON
1 ķiploka daiviņa, sasmalcināta
¼ tējkarotes sāls
Ražošana:
1. Pagatavo salātu mērci: sajauc majonēzi, skābo krējumu, laima miziņu un sulu, dilles, sinepes, ķiplokus, sāli un piparus. Noliek malā vai ievieto ledusskapī.
2. Katlu ar ūdeni uzvāra. Pievienojiet garneles un vāriet 2-3 minūtes, līdz tās iegūst rozā krāsu.
3. Kamēr garneles vārās, pagatavo "vannu" ar aukstu ūdeni un, izmantojot caurduri, pārliek tajā vārītās garneles. Ļaujiet atdzist 3 minūtes, pēc tam noteciniet ūdeni. Sagriež kumosa lieluma gabaliņos.
4. Bļodā sajauc sasmalcinātas garneles, lociņus, kubiņos sagrieztu gurķi un salātu mērci. Garšīgi!
Iznākums: 4 porcijas
Recepte: downshiftology.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties