Mēs iesakām izmantot šo pupiņu pildījumu, gatavojot meksikāņu taco, burito vai enchiladas.
Sastāvdaļas:
2 tējkarotes avokado eļļas
1 mazs sīpols, smalki sagriezts
4 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
2 tējkarotes žāvēta oregano
1 tējkarote maltas ķimenes
2 tējkarotes maltas paprikas garšvielu
½ tējkarotes sāls (pēc garšas)
1 bundža (400 g) melnās pupiņas (izņemiet pupiņu šķidrumu no kārbas)
1 bundža (400 g) melnās pupiņas (rezervē pupiņu šķidrumu)
Nav nepieciešams:
2-4 ēdamkarotes tomātu pastas
¼ glāzes svaiga koriandra
Ražošana:
1. Pievienojiet avokado eļļu lielā, nepiedegošā katliņā un uzkarsējiet uz vidēji lielas uguns.
2. Pievienojiet smalki sagrieztu sīpolu. Maisot apcep līdz smaržīgai.
3. Iemaisa ķiplokus un garšvielas: oregano, ķimenes, maltu papriku un sāli. Maisot apcep 20 sekundes.
4. Pievienojiet melnās pupiņas no abām bundžām (kā arī pupiņu šķidrumu no vienas skārdenes).
5. Pievienojiet tomātu pastu (pēc izvēles).
6. Maisa un vāra uz lēnas uguns bez vāka 6-8 minūtes (līdz šķidrums iztvaiko). Ik pa laikam apmaisa.
7. Pirms pasniegšanas varat iemaisīt smalki sagrieztu cilantro. Nogaršo un, ja nepieciešams, vēl pārkaisa ar sāli un pipariem.
8. Pasniedziet kā vegānu pildījumu tacos, burrito vai enchiladas.
Recepte: theconsciousplantkitchen.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties