Mājas mandeļu piens

    480

    Mājās gatavotam mandeļu pienam ir īsāks glabāšanas laiks nekā veikalā pirktajam: izlietojiet to 3-5 dienu laikā.


    Sastāvdaļas:


    1 glāze mandeles
    3-4 glāzes auksta ūdens


    Ražošana:


    1. Ievietojiet mandeles stikla traukā un pārklājiet ar ūdeni. Liek ledusskapī uz nakti (vai vismaz 8 stundām) mērcēties.
    2. Izmērcētās mandeles nokāš un kārtīgi noskalo.
    3. Lielā bļodā ievietojiet sietu, pārklājiet ar marli.
    4. Ievietojiet izmērcētās mandeles blenderī ar 3-4 glāzēm auksta ūdens. Precīzs ūdens daudzums ir atkarīgs no vēlamās (krēmveida) konsistences un jūsu blendera jaudas.
    5. Pukstiet lielā ātrumā 2 minūtes. Tad uzmanīgi ielej iegūto maisījumu sagatavotajā sietā.
    6. Pagaidiet minūti, līdz šķidrums izsūksies caur sietiņu. Pēc tam ķerieties pie darba un izspiediet no mandeļu mīkstuma pēc iespējas vairāk šķidruma.
    7. Ielejiet šķidrumu tīrā stikla traukā; Uzglabāt ledusskapī. Atlikušo mandeļu mīkstumu varat saglabāt vēlākai lietošanai.


    Recepte: heynutritionlady.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties