Malta liellopu gaļa Vidusjūras reģiona stilā

    Sastāvdaļas:


    1 ēdamkarote olīveļļas
    1 sarkans paprika, izņem serdi un sagriež kubiņos
    300 g ķiršu tomātu, pārgriezti uz pusēm
    200 g bērnu spinātu
    4 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
    500 g maltas liellopa gaļas
    1/2 tējkarotes žāvēta oregano
    sāls un svaigi malti melnie pipari (pēc garšas)
    2 ēdamkarotes drupinātas fetas (pēc izvēles)


    Ražošana:


    1. Lielā pannā uz vidēji augstas uguns sakarsē eļļu. Pievienojiet papriku un ķiršu tomātus un sautējiet 4–5 minūtes. Pievieno ķiplokus un maisot apcep vēl minūti.
    2. Pievienojiet spinātus. Sākumā spināti aizņems lielāko daļu pannas, bet, uzkarstot, tie novīst. Gatavošanas laikā samaisiet 2-3 minūtes, līdz spināti ir pilnībā savīti. Izņem apceptos dārzeņus un liek uz šķīvja.
    3. Pievienojiet pannā maltu liellopa gaļu, oregano, sāli un melnos piparus. Sadaliet gaļu ar lāpstiņu. Cepiet malto liellopu gaļu, līdz tā ir brūna un kraukšķīga, pēc tam noņemiet liekos taukus.
    4. Atgrieziet dārzeņus uz pannas un maisot apcepiet, līdz tie ir izkarsēti. Pirms pasniegšanas izrotājiet ar drupinātu fetu.


    Iznākums: 4 porcijas
    Recepte: downshiftology.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties