Sastāvdaļas:
3 ēdamkarotes sviesta
4-5 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
700 g lielas garneles
1 tējkarote sāls un malti melnie pipari (pēc garšas)
1 citrons (izspiest sulu - apmēram 3 ēdamkarotes sulas)
2 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu
Ražošana:
1. Pannā uz vidējas uguns izkausē sviestu. Pievienojiet ķiplokus un apcepiet apmēram 30 sekundes.
2. Pievienojiet garneles pannā, pievienojiet sāli un piparus. Cepiet garneles 2-3 minūtes no katras puses.
3. Noņemiet garneles no uguns un iemaisiet citrona sulu un pētersīļus.
Iznākums: 6 porcijas
Recepte: downshiftology.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties