Divu sastāvdaļu zemesriekstu sviesta cepumi (bez glutēna)

    Šajā vienkāršajā cepumu receptē netiek izmantotas olas, milti un cepamā soda!


    Sastāvdaļas:


    ½ glāzes (120 g) dabīgā zemesriekstu sviesta
    ¼ glāzes (40 g) kokosriekstu cukura


    Ražošana:


    1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C.
    2. Vidējā bļodā sajauciet zemesriekstu sviestu un kokosriekstu cukuru.
    3. Sastāvdaļas sajauc ar lāpstiņu (mīkla joprojām būs diezgan šķidra).
    4. Ar nelielu kausiņu vai karoti izvelciet mīklu un izveidojiet 9-10 cepumus. Novietojiet tos uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru.
    5. Cepiet cepumus 12-15 minūtes. Pēc tam izņem no cepeškrāsns un ļauj pilnībā atdzist (atdziestot, tie vēl nedaudz nostiprināsies).


    Iznākums: 10 cepumi
    Recepte: wholefoodsoulfoodkitchen.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties