Šajā vienkāršajā cepumu receptē netiek izmantotas olas, milti un cepamā soda!
Sastāvdaļas:
½ glāzes (120 g) dabīgā zemesriekstu sviesta
¼ glāzes (40 g) kokosriekstu cukura
Ražošana:
1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C.
2. Vidējā bļodā sajauciet zemesriekstu sviestu un kokosriekstu cukuru.
3. Sastāvdaļas sajauc ar lāpstiņu (mīkla joprojām būs diezgan šķidra).
4. Ar nelielu kausiņu vai karoti izvelciet mīklu un izveidojiet 9-10 cepumus. Novietojiet tos uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru.
5. Cepiet cepumus 12-15 minūtes. Pēc tam izņem no cepeškrāsns un ļauj pilnībā atdzist (atdziestot, tie vēl nedaudz nostiprināsies).
Iznākums: 10 cepumi
Recepte: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties