Sastāvdaļas:
1 vidēja izmēra gurķis
1 liels avokado, nomizots; izņēma kaulu
1/2 ēdamkarotes laima sulas
170 g kūpināta laša
maurloki (pasniegšanai)
melnie pipari (pasniegšanai)
Ražošana:
1. Gurķi sagriež apmēram 6 mm biezās šķēlēs un kārto uz uzkodu šķīvja.
2. Ievietojiet avokado bļodā; ielej laima sulu. Sasmalcina ar dakšiņu līdz krēmīgai konsistencei.
3. Sagatavojiet kumosus: uz katras gurķa šķēles uzklājiet nelielu daudzumu avokado biezenī. Virsū liek plānu kūpināta laša šķēli.
4. Katru kumosu garšo ar smalki sagrieztiem maurlokiem un svaigi maltiem melnajiem pipariem. Nekavējoties pasniedziet. Garšīgi!
Ienesīgums: 12 kodumi
Recepte: downshiftology.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties