Sastāvdaļas:
Svaigas ingvera saknes gabaliņš (2-3 cm), sagriezts plānās šķēlītēs
1 glāze ūdens
Pieejamie aksesuāri:
1 kanēļa standziņa
2 apelsīna mizas strēmeles
Medus vai kļavu sīrups (pēc garšas)
Citrona vai apelsīna šķēle (pasniegšanai)
Ražošana:
1. Mazā katliņā liek ingveru, ūdeni un pēc izvēles piedevas (kanēļa standziņu, apelsīna miziņu...). Uz vidējas uguns uzvāra. Vāra 5 minūtes.
2. Izkāš tēju, noņem ingvera šķēles un citas piedevas.
3. Ja vēlaties, varat saldināt tēju ar medu vai kļavu sīrupu. Varat arī izrotāt ar citrona vai apelsīna šķēli.
Iznākums: 1 porcija
Recepte: loveandlemons.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties