Makaronu salāti (bez majonēzes)

    Sastāvdaļas:


    2 glāzes (200 g) FUSILLI/PENNE makaronu (vai bezglutēna makaronu)
    2 saujas ķiršu tomātu, pārgriezti uz pusēm
    ½ gurķis, sagriezts
    sauja melno olīvu, bez kauliņiem
    sauja zaļo olīvu, bez kauliņiem
    ½ sarkanā sīpola, sasmalcināta
    ½ iepakojuma fetas (vai vegāniska alternatīva)
    sauja svaigu pētersīļu

    Mērcei:
    5 ēdamkarotes olīveļļas
    ½ citrona (izspiest sulu)
    2 ēdamkarotes kļavu sīrupa
    1 tējkarote franču sinepju DIJON
    šķipsniņa sāls


    Ražošana:


    1. Lielā katlā sālītu ūdeni uzvāra.
    2. Pagatavojiet makaronus pēc iepakojuma instrukcijas (tā, lai tie būtu "al dente", t.i., stingri).
    3. Pēc tam noteciniet lieko ūdeni un noskalojiet makaronus ar aukstu ūdeni. Nolikt malā.
    4. Stikla burciņā vai mazā bļodiņā sakuļ visas iepriekš minētās mērces sastāvdaļas.
    5. Lielā salātu bļodā samaisiet vārītos makaronus, gurķus, tomātus, olīvas, sarkano sīpolu, sasmalcinātu fetu un pētersīļus.
    6. Pārlej salātu mērci un samaisa.


    Iznākums: 2 porcijas
    Recepte: wholefoodsoulfoodkitchen.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties