Sastāvdaļas:
2 glāzes (200 g) FUSILLI/PENNE makaronu (vai bezglutēna makaronu)
2 saujas ķiršu tomātu, pārgriezti uz pusēm
½ gurķis, sagriezts
sauja melno olīvu, bez kauliņiem
sauja zaļo olīvu, bez kauliņiem
½ sarkanā sīpola, sasmalcināta
½ iepakojuma fetas (vai vegāniska alternatīva)
sauja svaigu pētersīļu
Mērcei:
5 ēdamkarotes olīveļļas
½ citrona (izspiest sulu)
2 ēdamkarotes kļavu sīrupa
1 tējkarote franču sinepju DIJON
šķipsniņa sāls
Ražošana:
1. Lielā katlā sālītu ūdeni uzvāra.
2. Pagatavojiet makaronus pēc iepakojuma instrukcijas (tā, lai tie būtu "al dente", t.i., stingri).
3. Pēc tam noteciniet lieko ūdeni un noskalojiet makaronus ar aukstu ūdeni. Nolikt malā.
4. Stikla burciņā vai mazā bļodiņā sakuļ visas iepriekš minētās mērces sastāvdaļas.
5. Lielā salātu bļodā samaisiet vārītos makaronus, gurķus, tomātus, olīvas, sarkano sīpolu, sasmalcinātu fetu un pētersīļus.
6. Pārlej salātu mērci un samaisa.
Iznākums: 2 porcijas
Recepte: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties