Viena šo auzu pārslu porcija satur gandrīz 30 gramus olbaltumvielu (neizmantojot proteīna pulveri!).
Šīs barojošās brokastis ir pagatavotas no 6 vienkāršām sastāvdaļām.
Turklāt jūs vienmēr varat izdomāt jaunas variācijas, mainot sastāvdaļas un pievienojot iecienītākās piedevas (kakao pulveris, vaniļas ekstrakts, maltais kanēlis, kokosriekstu piens/jogurts) – tādā veidā šīs brokastis jums nekad nenogurs!
Sastāvdaļas:
½ glāzes (50 g) auzu pārslu
1 ēdamkarote čia sēklas
¾ tase (180 ml) sojas piena (vai cita piena pēc jūsu izvēles)
⅓ tase (80 g) jogurta pēc jūsu izvēles (piemēram, sojas jogurts)
2 ēdamkarotes dabīgā zemesriekstu sviesta
1-2 ēdamkarotes kļavu sīrupa
Ražošana:
1. Burciņā vai bļodā sajauc zemesriekstu sviestu un pienu pēc izvēles. Puto, līdz zemesriekstu sviests ir gandrīz izkusis.
2. Tad pievieno jogurtu un kļavu sīrupu un vēlreiz sakuļ. Pievienojiet auzu pārslas un čia sēklas. Visu labi samaisa. Pārliecinieties, ka auzu pārslas ir pilnībā pārklātas ar šķidrajām sastāvdaļām.
3. Ļaujiet nostāvēties apmēram 10 minūtes, pēc tam vēlreiz samaisiet (šis solis nav nepieciešams).
4. Nosedziet trauku ar vāku vai pārtikas plēvi. Liek ledusskapī atdzist vismaz 6 stundas (vēlams uz nakti).
5. Nākamajā rītā samaisiet uzbriedušo maisījumu. Garšojiet ar iecienītākajiem piedevām, piemēram, svaigiem augļiem vai ogām.
Iznākums: 1 porcija
Recepte: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties