Sastāvdaļas:
"Sausās" sastāvdaļas:
2 glāzes (200 g) mandeļu miltu
⅓ tase (30 g) nesaldināta kakao pulvera
2 tējkarotes cepamā pulvera
šķipsniņa sāls
"Mitrās" sastāvdaļas:
2 vidēji gatavi banāni (200 g), saspaidīti
1 tējkarote vaniļas ekstrakta
¼ glāzes (60 g) tīra kļavu sīrupa
1 ēdamkarote dabīgā zemesriekstu sviesta
Piederumi:
2 saujas valriekstu
Ražošana:
1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C.
2. Sasmalciniet banānus ar dakšiņu vai kartupeļu spiedi līdz gludai.
3. Visas “sausās” sastāvdaļas liek lielā bļodā un sakuļ kopā.
4. Pievienojiet arī saspiestos banānus un visas pārējās "slapjās" sastāvdaļas. Visu samaisa līdz gludai.
5. Pievienojiet valriekstus un citus pēc izvēles piedevas (piemēram, šokolādes skaidiņas...).
6. Mīklu pārliek nelielā cepamformā (23x16 cm), kas izklāta ar cepampapīru. Cep 25-30 minūtes.
7. Izņem cepamtrauku no cepeškrāsns un ļauj "brūnijam" tajā nostāvēties vēl 10 minūtes. Pēc tam uzmanīgi pārliek "brūniju" un ļaujiet tai pilnībā atdzist uz režģa.
8. Pārkaisa ar jūras sāli (pēc izvēles) un pasniedz ar lielu krūzi karstās šokolādes!
Iznākums: 6 gab
Recepte: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties