Viegli pagatavojami vegānie mafini

    Sastāvdaļas:


    2 glāzes (300 g) PAŠAUGŠOŠO miltu ar irdinātājiem
    ½ glāzes kļavu sīrupa
    ¾ tase (180 ml) vegāna piena pēc jūsu izvēles
    ¾ glāzes vegānu sviesta pēc jūsu izvēles, atkausēta
    ½ glāzes (100 g) vegānas šokolādes skaidiņas
    1 tējkarote vaniļas ekstrakta/esences


    Ražošana:


    1. Ievietojiet miltus lielā bļodā un izveidojiet iedobi centrā. Pievienojiet akā visas "slapjās" sastāvdaļas un sakuļ (tikai ne pārāk daudz!). Pievienojiet šokolādes skaidiņas.
    2. Vienmērīgi sadaliet mīklu ietaukotās kēksu formiņās (12 kūciņas). Pievienojiet papildu šokolādes skaidiņas (pēc izvēles).
    3. Cep līdz 180 °C sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 25 minūtes. To, vai kūciņas ir izceptas, var pārbaudīt ar koka iesmiņu: iedurot kēksa vidū, iesmiņam ir jāiznāk sausam, pie tā nelīpoties mīklai.
    4. Ļaujiet izceptajām kūciņām dažas minūtes atdzist.


    Iznākums: 12 kūciņas
    Recepte: plantbasedfolk.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties