Sastāvdaļas:
150 g salātu maisījuma
1 bundža tunča (nolejiet šķidrumu)
4 mocarellas bumbiņas
½ gurķis
1 mazs šalotes (pazīstams arī kā šalotes vai šalotes, SHALLOT)
100 g cukurkukurūzas, vārītas un atdzesētas
Mērcei:
⅓ glāzes olīveļļas
¼ glāzes citronu sulas
1 tējkarote franču sinepju DIJON
½ tējkarotes medus vai kļavu sīrupa
1 ķiploka daiviņa, sasmalcināta
sāls un pipari (pēc garšas)
Ražošana:
1. Smalki sagrieziet mocarellas bumbiņas, gurķi un šalotes.
2. Liek salātus lielā bļodā. Virsū liek tunci, mocarellu, gurķi, šalotes un kukurūzu.
3. Citā bļodā sajauc uzskaitītās mērces sastāvdaļas.
4. Salātus pārlej ar sagatavoto mērci un samaisa.
Iznākums: 4 porcijas
Recepte: downshiftology.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties