Banānu mafini

    Sastāvdaļas:

    "Sausās" sastāvdaļas:

    1½ glāzes (200 g) balto universālo miltu

    1 tējkarote cepamā pulvera

    1 tējkarote cepamā soda

    ½ tējkarotes sāls

    ½ tējkarotes malta muskatrieksta (pēc izvēles)

    ⅔ glāze (100 g) mīksta brūnā cukura

    "Mitrās" sastāvdaļas:

    2 olas

    2 lieli vai 3 vidēji lieli banāni biezenī

    ⅓ glāzes eļļas

    1 tējkarote vaniļas ekstrakta

    1 ēdamkarote piena pēc jūsu izvēles

    Ražošana:

    1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C.

    2. Lielā bļodā sakuļ kopā iepriekš uzskaitītās “sausās” sastāvdaļas.

    3. Atsevišķā bļodā ar elektrisko mikseri viegli sakuļ olas.

    4. Pievienojiet visas pārējās "slapjās" sastāvdaļas; Kārtīgi sakuļ.

    5. Ielejiet "slapjās" sastāvdaļas "sausajās" sastāvdaļās un samaisiet ar lāpstiņu līdz viendabīgai masai (tikai nepārjauciet).

    6. Ar karoti lieciet maisījumu ietaukotās vai ar papīru izklātās kēksu formiņās: piepildiet ar maisījumu apmēram 3/4 formas.

    7. Cep uzkarsētā cepeškrāsnī apmēram 20-22 minūtes. To, vai kūciņas ir izceptas, var pārbaudīt ar koka iesmiņu: iedurot kēksa vidū, iesmiņam ir jāiznāk sausam, pie tā nelīpoties mīklai.

    8. Ļaujiet ceptajām kūciņām 5 minūtes atdzist pannā, pēc tam nolieciet uz restēm, lai tās pilnībā atdziest.

    Iznākums: 12 kūciņas

    Recepte: wholefoodsoulfoodkitchen.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties