Jūs varat pasniegt paneeru ar zaļajiem zirnīšiem kā piedevu vai kā veģetāro pamatēdienu.
Sastāvdaļas:
2 glāzes cietā Indijas paneer siera, kubiņos
5 ēdamkarotes augu eļļas vai 5 ēdamkarotes gī (kausēta sviesta)
1 glāze smalki sagrieztu sīpolu
1 ēdamkarote smalki sagriezta svaiga ingvera
1 ēdamkarote sasmalcinātu ķiploku
2 tējkarotes malta koriandra
1 tējkarote maltas ķimenes
1 tējkarote sāls
1⁄2 tējkarotes maltas kurkumas
1⁄4 - 1⁄2 tējkarotes maltu kajēnas piparu
1 glāze kubiņos sagrieztu tomātu ar sulu
1⁄2 glāzes ūdens
1½ glāzes saldētu zaļo zirnīšu, atkausētu
1⁄2 tase sasmalcināta svaiga cilantro
Ražošana:
1. Lielā pannā uzkarsē 1-2 ēdamkarotes augu eļļas. Paneeru apcep vairākos posmos (ne visus kubus uzreiz). Ja nepieciešams, pievienojiet vairāk eļļas. Cep, līdz siers ir viegli brūns. Nosusiniet grauzdētos paneera kubiņus, novietojot tos uz papīra dvieļa.
2. Lielā pannā uzkarsē 3 ēdamkarotes eļļas (vai gī). Apcep sīpolu, ingveru un ķiplokus (līdz sīpols kļūst mīksts, apmēram 3-5 minūtes).
3. Pievienojiet koriandru, ķimenes, sāli, kurkumu un kajēnas piparus. Cep, līdz izplatās garšvielu aromāts (1-2 minūtes).
4. Pievienojiet tomātus un vāriet 2-3 minūtes (vienu vai divas reizes apmaisot).
5. Pievienojiet grauzdētu paneeru, ūdeni un zirņus. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai.
6. Samaziniet siltumu un vāriet uz lēnas uguns 8-10 minūtes vai līdz mērce ir bieza un gluda.
7. Pirms pasniegšanas izrotājiet ar cilantro. Garšīgi!
Iznākums: 4 porcijas
Recepte: food.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties