Vidusjūras stila turku zirņu salāti

    Sastāvdaļas:


    2 kārbas aunazirņu (katra 400 g), ievieto caurdurī un noskalo zem tekoša ūdens
    1 liels gurķis, kubiņos
    1 kubiņos sagriezts sarkanais paprika
    300 g ķiršu tomātu, pārgriezti uz pusēm
    ¼ glāzes kubiņos sagrieztu sarkano sīpolu
    100 g drupināta fetas siera
    ¼ glāzes smalki sagrieztu pētersīļu

    Mērcei:
    ⅓ glāzes olīveļļas
    ¼ glāzes citronu sulas
    1 tējkarote franču sinepju DIJON
    ½ tējkarotes medus vai kļavu sīrupa
    1 ķiploka daiviņa, sasmalcināta
    sāls un pipari (pēc garšas)

    Ražošana:


    1. Pievienojiet visas salātu sastāvdaļas lielā bļodā.
    2. Citā bļodā sajauc visas uzskaitītās mērces sastāvdaļas.
    3. Sagatavoto mērci pārlej salātiem un viegli samaisa.
    Iznākums: 8 porcijas
    Recepte: downshiftology.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties