Sastāvdaļas:
2 kārbas aunazirņu (katra 400 g), ievieto caurdurī un noskalo zem tekoša ūdens
1 liels gurķis, kubiņos
1 kubiņos sagriezts sarkanais paprika
300 g ķiršu tomātu, pārgriezti uz pusēm
¼ glāzes kubiņos sagrieztu sarkano sīpolu
100 g drupināta fetas siera
¼ glāzes smalki sagrieztu pētersīļu
Mērcei:
⅓ glāzes olīveļļas
¼ glāzes citronu sulas
1 tējkarote franču sinepju DIJON
½ tējkarotes medus vai kļavu sīrupa
1 ķiploka daiviņa, sasmalcināta
sāls un pipari (pēc garšas)
Ražošana:
1. Pievienojiet visas salātu sastāvdaļas lielā bļodā.
2. Citā bļodā sajauc visas uzskaitītās mērces sastāvdaļas.
3. Sagatavoto mērci pārlej salātiem un viegli samaisa.
Iznākums: 8 porcijas
Recepte: downshiftology.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties