Grauzdētas zaļās pupiņas

    Zaļās pupiņas ir ātrs un vienkāršs garnīrs galvenajiem ēdieniem.
    Garšojiet krāsnī ceptas zaļās pupiņas ar parmezāna vai fetas sieru, citrona sulas spiedi, grauzdētiem riekstiem vai svaigiem garšaugiem!


    Sastāvdaļas:


    450 g saldētu zaļo pupiņu
    ½ tējkarotes sāls
    šķipsniņa piparu (pēc izvēles)
    1 ēdamkarote olīveļļas
    1 tējkarote ķiploku pulvera (pēc izvēles)


    Ražošana:


    1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 220°C.
    2. Sasaldētās zaļās pupiņas liek uz lielas cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru (vai ietaukota).
    3. Apkaisa ar olīveļļu, sāli, pipariem un ķiploku pulveri. Labi samaisiet ar rokām.
    4. Saldētās pupiņas vienmērīgi izklājiet uz cepešpannas tā, lai tās pēc iespējas mazāk pieskartos.
    5. Cep uzkarsētā cepeškrāsnī 15 minūtes.


    Iznākums: 3 porcijas
    Recepte: wholefoodsoulfoodkitchen.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties