Lielākā daļa šīs receptes sastāvdaļu ir saldētas, taču varat izmantot arī svaigas, nesaldētas sastāvdaļas!
Sastāvdaļas:
130 g saldētu brokoļu
130 g saldētu zaļo zirnīšu
30 g saldētu spinātu
½ cukini, sasmalcināti
60 g Indijas riekstu
700 ml dārzeņu buljona
2 ēdamkarotes uztura rauga (vai parmezāna)
½ tējkarotes ķiploku pulvera
sāls un pipari
Ražošana:
1. Ievietojiet visas sastāvdaļas (izņemot uztura raugu un ķiploku pulveri) katlā un vāriet uz vidēji zemas uguns apmēram 10 minūtes.
2. Ļaujiet zupas maisījumam nedaudz atdzist, pēc tam pārnesiet maisījumu blenderī. Pievienojiet arī uztura raugu un ķiploku pulveri un samaisiet līdz gludai.
3. Nogaršojiet zupu un, ja nepieciešams, pievienojiet sāli un garšvielas (precīzs sāls daudzums ir atkarīgs no tā, cik sāļš ir jūsu dārzeņu buljons).
4. Ja vēlaties, varat izrotāt šo biezeņzupu ar papildus zaļajiem zirnīšiem – sagatavojiet tos atsevišķā katlā un uzkaisiet tos pa virsu biezzupai!
Iznākums: 2 porcijas
Recepte: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties