Brokoļu un zaļo zirnīšu zupa

    Lielākā daļa šīs receptes sastāvdaļu ir saldētas, taču varat izmantot arī svaigas, nesaldētas sastāvdaļas!


    Sastāvdaļas:


    130 g saldētu brokoļu
    130 g saldētu zaļo zirnīšu
    30 g saldētu spinātu
    ½ cukini, sasmalcināti
    60 g Indijas riekstu
    700 ml dārzeņu buljona
    2 ēdamkarotes uztura rauga (vai parmezāna)
    ½ tējkarotes ķiploku pulvera
    sāls un pipari


    Ražošana:


    1. Ievietojiet visas sastāvdaļas (izņemot uztura raugu un ķiploku pulveri) katlā un vāriet uz vidēji zemas uguns apmēram 10 minūtes.
    2. Ļaujiet zupas maisījumam nedaudz atdzist, pēc tam pārnesiet maisījumu blenderī. Pievienojiet arī uztura raugu un ķiploku pulveri un samaisiet līdz gludai.
    3. Nogaršojiet zupu un, ja nepieciešams, pievienojiet sāli un garšvielas (precīzs sāls daudzums ir atkarīgs no tā, cik sāļš ir jūsu dārzeņu buljons).
    4. Ja vēlaties, varat izrotāt šo biezeņzupu ar papildus zaļajiem zirnīšiem – sagatavojiet tos atsevišķā katlā un uzkaisiet tos pa virsu biezzupai!


    Iznākums: 2 porcijas
    Recepte: wholefoodsoulfoodkitchen.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties