Šīs bezglutēna sviesta pupiņas, kas sautētas vegāniskā mērcē, var pagatavot tikai 20 minūtēs!
Sastāvdaļas:
2 mazi (vai 1 liels) šalotes sīpoli, sasmalcināti
4-5 sasmalcinātas ķiploka daiviņas
3 ēdamkarotes vegānu sviesta
800 g konservētu sviesta pupiņu (ar šķidrumu – nevajag notecināt)
¼ glāzes (50 g) vegāniskā krēmsiera smērējam
2 ēdamkarotes citronu sulas
½ ēdamkarotes citrona miziņas
3 glāzes (100 g) spinātu
sāls un pipari (pēc garšas; iesakām pievienot vismaz ½ tējkarotes piparu)
Ražošana:
1. Smalki sagrieziet šalotes sīpolu un ķiploku. Mēs iesakām izmantot ķiploku spiedi (ja jums tāda ir).
2. Pēc tam lielā katliņā ievietojiet vegānu sviestu un izkausējiet uz vidējas uguns.
3. Kad sviests ir izkusis un karsts, pievienojiet šalotes sīpolus un ķiplokus. Samaisa un sautē apmēram 3 minūtes.
4. Ielejiet no bundžām sviesta pupiņas (arī šķidrumu – tas piešķirs ēdienam krēmīgu tekstūru). Samaisa un uzvāra. Pagatavojiet apmēram 5 minūtes.
5. Pēc tam pievienojiet katlā vegānu krējuma sieru, citrona sulu un citrona miziņu. Kārtīgi samaisa. Pēc tam vēlreiz uzvāra pupiņu katlu. Pagatavojiet vēl 2 minūtes.
6. Izslēdziet uguni un pievienojiet spinātus. Maisa, līdz spināti ir sasiluši un vītuši. Garšojiet ar sāli un pipariem pēc garšas; noņem no uguns.
7. Pasniedz ar grauzdētas maizes šķēli. Garšīgi!
Iznākums: 4 porcijas
Recepte: shortgirltallorder.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties