Pernakt mērcētas auzu pārslu putra, bagātināta ar olbaltumvielām

    245

    Sastāvdaļas:


    ½ glāzes (50 g) velmētu auzu
    1 ēdamkarote čia sēklas
    1 ēdamkarote proteīna pulvera pēc jūsu izvēles
    ¾ glāzes piena pēc jūsu izvēles (var būt augu izcelsmes)
    ⅓ tase jogurta pēc jūsu izvēles (var būt uz augu bāzes)
    2-3 ēdamkarotes kļavu sīrupa


    Ražošana:


    1. Burkā vai traukā ar vāku sajauciet pienu, jogurtu un kļavu sīrupu.
    2. Pievienojiet auzu pārslas, čia sēklas un proteīna pulveri.
    3. Labi samaisiet, pēc tam pārklājiet trauku ar vāku. Liek ledusskapī atdzist vismaz 4 stundas (vēlams uz nakti).
    4. Nākamajā rītā labi samaisiet uzbriedušo maisījumu. Ja šķiet par biezu, var pievienot vēl šļakatu piena. Nogaršo un, ja nepieciešams, pievieno vēl saldinātāju. Garšojiet ar piedevām, piemēram: svaigiem augļiem vai ogām, riekstu sviestu, riekstiem un sēklām, kakao pulveri utt.


    Iznākums: 1 porcija
    Recepte: wholefoodsoulfoodkitchen.com

Atsauksmes

Jauns komentārs

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Reģistrēties vai Ielogoties