Sastāvdaļas:
½ glāzes (50 g) velmētu auzu
1 ēdamkarote čia sēklas
1 ēdamkarote proteīna pulvera pēc jūsu izvēles
¾ glāzes piena pēc jūsu izvēles (var būt augu izcelsmes)
⅓ tase jogurta pēc jūsu izvēles (var būt uz augu bāzes)
2-3 ēdamkarotes kļavu sīrupa
Ražošana:
1. Burkā vai traukā ar vāku sajauciet pienu, jogurtu un kļavu sīrupu.
2. Pievienojiet auzu pārslas, čia sēklas un proteīna pulveri.
3. Labi samaisiet, pēc tam pārklājiet trauku ar vāku. Liek ledusskapī atdzist vismaz 4 stundas (vēlams uz nakti).
4. Nākamajā rītā labi samaisiet uzbriedušo maisījumu. Ja šķiet par biezu, var pievienot vēl šļakatu piena. Nogaršo un, ja nepieciešams, pievieno vēl saldinātāju. Garšojiet ar piedevām, piemēram: svaigiem augļiem vai ogām, riekstu sviestu, riekstiem un sēklām, kakao pulveri utt.
Iznākums: 1 porcija
Recepte: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji
Reģistrēties vai Ielogoties